01. ACCOUNT AANMAKEN

Met een werkgeversaccount heeft u exclusief toegang tot ons platform. In uw account kunt u vacatures plaatsen en beheren, uw bedrijf presenteren, cv's zoeken en alle solliciaties inzien.

Direct registreren

02. TARIEF SELECTEREN

Wij hebben voor elke vacature een unieke wervingsoplossing. Heeft u één of meerdere vacatures en wenst u alleen de werving of ook de selectie van horeca personeel uit te besteden?

Tarieven bekijken

03. VACATURE PLAATSEN

Uw vacature wordt geplaatst met logo, foto en bedrijfsinformatie en is na plaatsing direct zichtbaar. Tevens helpen wij u graag bij het opstellen van de vacature en het functieprofiel.

Vacature vesturen

Vind bij ons horeca personeel dat past bij uw bedrijf

Nationale Horeca Vacatures brengt wervend en werkend Horeca Nederland samen en is dé plek voor horeca werkzoekenden om een horeca baan te vinden die bij hem of haar past. Met 125.000 unieke bezoekers per maand en een groot bestand aan ingeschreven kandidaten hebben wij een groot bereik binnen de horeca. Bij ons vindt u horeca personeel in alle functiegroepen, regio's en functieniveaus.

Door het slim inzetten van onze diverse wervingskanalen komt uw horeca vacature gericht onder de aandacht bij actieve horeca werkzoekenden. Tevens kunt u in onze database zelf op zoek naar geschikt horeca personeel. Bent u op zoek naar één of meerdere horeca medewerkers en wilt u de werving of ook de voorselectie van kandidaten aan ons uitbesteden? Wat u ook wenst, wij bieden voor elke type vacature unieke wervingsoplossingen. Bekijk onze pakketten of plaats uw vacature en wij gaan voor u aan de slag.


Vacature aanmelden
______

U bent op zoek naar horeca personeel? Meld uw vacature aan en vind uw horeca medewerker.

Zelf, samen of
uitbesteden?
______

Bij ons heeft u de keuze. Plaats zelf uw vacature of laat ons u helpen bij het opstellen van de vacature. Liever alles aan ons uitbesteden? Geen probleem! Wij nemen u graag het werk uit handen; van het opstellen van de horeca vacature, tot de werving- en selectie van geschikte horeca kandidaten.

Waarom Nationale
Horeca Vacatures?
______

Kiest u voor ons, dan zetten wij ons samen in om geschikt horeca personeel voor u te vinden en te behouden. Onze focus gaat namelijk verder dan het realiseren van een match. Met meer dan 10 jaar ervaring als specialist kennen wij de branche als geen ander en weten wij altijd juiste kandidaat te vinden.

Onze vakgebieden

Of u nu op zoek bent naar bedieningsmedewerkers, front office medewerkers of catering medewerkers, wij vinden voor u het juiste horeca personeel.

Plaats uw horeca vacatures en vind horeca personeel

Direct advies of
meer informatie?
______

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wenst u persoonlijk advies voor het werven van horeca personeel? Wij voorzien u graag van een goed en geheel vrijblijvend advies op maat. Neem contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk gesprek. Of maak direct een afspraak wanneer het u schikt.

Laat ons weten wie u zoekt. Medewerker, student, specialist, fulltimer, parttimer? Wij helpen u bij het vinden van het juiste horeca personeel

Volg ons via: