Over ons bedrijf. Wij zijn de meest toonaangevende vacaturesite voor de horeca en zijn gespecialiseerd in de werving- en selectie van horeca medewerkers. Via onze cv- en vacaturebank brengen wij wervend en werkend horeca Nederland samen. Bij ons vind je alleen horeca vacatures van werkgevers zelf, voor zowel vast als tijdelijk dienstverband. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot horeca netwerk opgebouwd en kennen wij de branche als geen ander. Hierdoor zijn wij in staat om snel de juiste match tussen werkgever en werknemer te maken.

Horeca vacatures voor iedereen

Wij hebben voor iedere kandidaat passende horeca vacatures. Continu komen er nieuwe horeca vacatures bij van horeca bedrijven die per direct op zoek zijn naar nieuw talent. Bij ons vind je horeca vacatures in alle vakgebieden binnen de horeca. Voor vast en tijdelijk dienstverband, voor een vaste baan of bijbaan en voor fulltime en parttime horeca werk. Heb jij al ervaring in de horeca of wil je juist horeca ervaring opdoen? Wij hebben vacatures op alle functieniveaus. Wil jij werken in de horeca in de bediening, keuken, catering, housekeeping of misschien wel achter de receptie? In onze vacaturebank zoek je eenvoudig naar horeca vacatures die bij jou passen. Heb je een leuke horeca vacature bij jou in de buurt gevonden? Solliciteer direct online en wij verzenden jouw sollicitatie rechtstreeks door naar de werkgever.

Gebruikersvriendelijk zoeksysteem

In onze vacaturebank zoek je eenvoudig via handige zoekfilters naar leuke horeca vacatures. Zo kun je snel en heel gericht op zoek naar de voor jouw geschikte horeca vacatures. Zoek bijvoorbeeld op locatie, vakgebied, functie, dienstverband en opleidingsniveau en bekijk direct de horeca banen die voldoen aan jouw criteria. En als je geen tijd of zin hebt om zelf vacatures zoeken, kun je ook een 'Vacature Alert' instellen en automatisch nieuwe horeca vacatures ontvangen.

Gratis cv plaatsen

Werkzoekenden kunnen zich gratis bij ons inschrijven en hun cv plaatsen. Door je cv te plaatsen ben je vindbaar voor leuke horeca bedrijven bij jou in de buurt en maak je dus meer kans op een baan. Daarnaast kun je met een eigen profiel direct online solliciteren, favoriete horeca vacatures bewaren en jouw sollicitaties terugzien.

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer weten over ons bedrijf? Wij komen graag persoonlijk met jou in contact. Neem direct contact met ons op. Nationale Horeca Vacatures is onderdeel van Human Talent At Work.

Volg ons via: