De horeca is constant in beweging en is dagelijks in het nieuws. Nationale Horeca Vacatures maakt daar als toonaangevende vacaturesite voor de horeca onderdeel van uit. We doen onderzoek en signaleren trends en spreken dagelijks met grote spelers binnen deze markt. Onze kennis over de horeca delen we graag. Daarom verspreiden we onder andere persberichten en geven we interviews. Wij streven naar heldere communicatie met de pers. En we staan open voor samenwerkingen met andere partijen en onderzoeken. Om vanuit een goede dialoog de horeca verder te helpen. Alle persberichten vindt u op onze horeca blog.

Over Nationale Horeca Vacatures

Nationale Horeca Vacatures is de vacaturesite met vacatures, banen en stages in de horeca. Via onze geavanceerde wervingskanalen brengen wij iedere dag op onze persoonlijke en succesvolle wijze wervend en werkend Horeca samen. Wij hebben horeca vacatures in alle regio's, vakgebieden en opleidingsniveau's, waardoor iedereen bij ons kan zoeken naar een horeca vacature die bij hem of haar past. Wij plaatsen alleen vacatures rechtstreeks van horeca bedrijven door het hele land. Hierdoor zijn onze lijnen kort.

Voor de pers

Wilt u als redactie of journalist meer weten over Nationale Horeca Vacatures, onze persberichten of onderzoeken? Neem dan contact op met onze woordvoerder Madelon. Bent u geen journalist en heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via (038) 2022 674. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Of stuur ons een e-mail via info@humantalentatwork.nl.

Wilt u gebruikmaken van materiaal op onze website? Dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst toestemming te vragen en willen wij graag dat u naar ons verwijst.

Samenwerkingen

Wij staan altijd open voor samenwerkingen. Heeft u een mooie bijdrage voor onze horeca vacaturesite of wilt u adverteren op onze vacaturesite? Neem dan contact met ons op via (038) 2022 674. Interessante persberichten en nieuws kunnen verzonden worden naar info@humantalentatwork.nl.

Woordvoerder
______

Madelon ten Have

038 2022 674

madelon@humantalentatwork.nl

 

Volg ons via: