Nationale Horeca Vacatures is dé vacaturesite voor de horeca. Iedere dag plaatsen wij de nieuwste horeca vacatures, banen, interessante tips en artikelen over werken in de horeca. Volg ons op social media via Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn en praat mee over dingen die jou interesseren. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste horeca vacatures, interessante horeca bedrijven, nieuws en carrièreadvies.

Volg Nationale Horeca Vacatures op social media

Social media

Twitter

Wij zien Twitter als een nieuws- en servicekanaal. Op ons Twitter account delen we de nieuwste horeca vacatures, geven we handige tips over solliciteren en beantwoorden we vragen via ons webcareteam. Ons Twitter account geeft een overzichtelijk beeld van alle actuele horeca vacatures maar we delen ook persberichten en artikelen over werken in de horeca.

Facebook

Op onze Facebook pagina vind je een selectie van de horeca vacatures en persberichten die op onze vacaturesite zijn verschenen. We gebruiken het ook voor handige tips over solliciteren en interessante weetjes over werken in de horeca. Zie je een leuke horeca vacature of artikel, dan kun je die op Facebook meteen liken of delen met vrienden.

Instagram

Op ons Instagram account delen we onze dagelijkse werkzaamheden, zodat je op de hoogte blijft wat er zoal op een dag bij ons op kantoor gebeurt. Het opstellen van vacatures, het matchen van kandidaten en het voeren van selectiegesprekken met sollicitanten. Op Instagram blijf je ook op de hoogte van de leukste horeca vacatures en horeca bedrijven door het hele land.

LinkedIn

Op onze LinkedIn pagina houden we onze volgers op de hoogte van de nieuwste horeca vacatures, evenementen in de horeca en interessante persberichten.

Wil je iets vragen of melden? Wij helpen je graag via social media. Ons webcareteam staat op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Urgente melding? Neem direct contact met ons op via (038) 2022 674.

Volg ons via: